Shot Baits

Shot Baits CSL – Corn Steep Liquor

Shot Baits Termék: Shot Baits Corn Steep Liquor Összetétel: CSl, aroma-125 ml Min.megőrzi: Gyártástól számítva 1 év Felhasználás: Pelletek, bojlik dipelésére, bojli mixek és etetőanyagok ízesítésére. Kategória:

A kapcsolódó termék videó megtekintéséhez kattints a képre!

A CSL-Corn Steep Liquor (Kukorica Csíra Likör) az elmúlt évek egyik legsikeresebb folyékony adalék anyaga az etetőanyagoknak és csaliknak! A Shot Baits CSL egy csokoládébarna színű, sűrű folyadék, melynek jellegzetes sör és élesztő illata van, valamint keserédes élesztő íze. A kukorica csíráztatása és erejesztése során állítják elő. A Shot Baits CSL egy kiválló folyékony aktiváló adalék, mely alkalmas pelletek dippelésére, bojlik alapanyagának, spod mixek, method mixek vagy stick mixek ízesítésére, továbbá a Shot Baits CSL nem oldja a PVA termékeket!

Shot Baits CSL könnyen emészthető fehérje tartalommal, valamint értékes természetes cukrokat tartalmaz. Ajánlott mennyiség 20-30ml/kg.

Tipp: Shot Baits CSL használjuk fel pelleteink ízesítésére, dippelésére, vagy adjuk bojli mixünkhöz így növelve azok csalogató hatását. A várt eredmény nem fog elmaradni. Használjuk bátran minden évszakban és időjárási körülmények között. PVA barát!

Választható típusok:

Méz-Eper-Csonti-Giliszta-Amúr-Frankfurti kolbász-Kagyló-Tintahal-Polip

A bejegyzésben szereplő termék megvásárolható a Horgász Online webáruházban! www.horgaszonline.hu

Viszont eladók részére a terméket a Fire Fish Kft. értékesíti. www.firefish.hu